Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történet

2008.11.09

Kép

 

Történet

Emma, Cleo és Rikki a három átlagos tinilány, egynap Zane motorcsónakjával száguldoztak a tengeren, egészen addig amíg ki nem fogyott a benzin a csónakból. Nem volt más megoldás, csak a partraszállás a Maiko-szigeten. Emmának nem tetszett az ötlet, de nem volt más választásuk. Kikötöttek és úgy döntöttek, hogy felhívnak valakit aki elmegy értük, de nem volt térerő. Emma kitalálta, hogy menjenek feljebb hátha ott lesz térerő. Útközben Cleo megcsúszott és beleesett egy gödörbe, aminek az alja egy alagútban ért végett. Emma is leugrott Cleo után, azt hitték, hogy Rikki ledob nekik egy indát,de Rikki is leugrott. Nem tudtak mást csinálni csak végigmenni az alagúton. Az egy vulkán aljába vezetett. A vulkánkúp alatt egy medenceszerűség volt. Emma észrevette, hogy a medence szintje folyton változik, tehát a tengerből jön. Ezt elmondta Rikkinek és Cleonak, aztán belement a vízbe és elúszott megnézni, hogy igaza van-e. Nemsokára visszatért a hírrel. Igaza volt. Rikkinek se kellet kétszer mondani, bement ő is a vízbe. Cleo azonban meg sem mozdult, ugyanis nem volt az erőssége az úszás. Emma és Rikki biztatták, hogy nem lesz semmi baj, majd segítenek neki, de Cleo-t még mindig nem sikerült meggyőzni. Beesteledett, de legalább már Cleo bent ült a vízben. Addigra sikerült meggyőzni Cleo-t, mire besütött a telihold. Furcsa dolgok történtek, a víz bugyogni kezdett stb... A hold továbbment. Abban a pillanatban minden újra normális lett. A lányok nem tudták mitörtént, de akkor ez nem nagyon érdekelte őket. Kiúsztak.                                                                                                                             
 Másnap mind a hárman rájöttek, hogy történt valami. Emma elment a tengerbe úszni és miután a vízhez ért kb. 10 másodperc múlva átváltozott sellővé. Cleo a fürdőkádban, fürdés közben jött rá, hogy sellő. Rikki kiment a kertjükbe és a locsoló egyetlen egy csepp vízzel öntözte meg Rikkit, de ez is elégvolt ahhoz, hogy átváltozzon sellővé. A lányok elhatározták, hogy senki nem tudhatja meg titkukat. Ekkor még nemtudták, hogy a sellőség mellé varázserő is társult.                                                                                                                                      
 Természetesen ez mindhármuk életét megváltoztatta. Emma kilépett az úszócsapatból, Cleo, ha akaratlanul is, de megtanult úszni, Rikki életében nem következett be túl nagy változás, csak annyi, hogy egy vízcsepp és átváltozik sellővé.

 

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép