Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mary-Kate és Ashley á-tól z-ig

2009.02.07

A > Autogram: Gyakran és szívesen adnak autogramot a rajongóiknak. Előfordult, hogy egy filmes producer     megpróbálta őket álruhában kicsempészni a forgatás             helyszínéről, de az odasereglett fiatalok még így felismerték őket.

 B > Balett: Ashley rajong a balettért. Egyszer még arra is   alkalma nyílt, a New York City Balett társulatával                    táncoljon.

 C > Csokoládé: Az egyik filmjükben csokit kellett enniük. Miután ezt a jelenetet többször vették fel, Mary-Kate és Ashley rengeteg édességet tömött magába. Azt mondták, olyan volt, mintha a mennyben lennének.

 D >  Divat:Az ikrek nem követik a legújabb divatot, inkább a saját stílusukat finomítják. Kollekciójukat a legnagyobb amerikai áruházlánc forgalmazza.

 E > Eating disorder, avagy táplálkozási rendellenesség: Mary-Kate 2004-ben vallotta be, hogy küzd a kór ellen, majd orvosi segítséggel sikerült is legyőznie.

 F > Full House, avagy Bír-Lak: Ez az a sorozat, amelyben az ikrek karrierje elindult. Csak kilenc hónaposak voltak, amikor először bújtak Michelle Tanner szerepébe.

 G > Giliszták: A The Challenge (A kihívás) című filmjükben Mary-Kate-nek meg kellett ennie egy élő gilisztát. Természetesen trükköt alkalmaztak, és csúszómászó gumicukorból volt!

 H > Halloween:  1993-ban halloweenkor, vagyis mindenszentekkor mutatták be a Két tojás szát bajt csinál című filmjüket.

 I > Ikrek:  Gyakran kérdezik tőlük, hogy jó mókának tartják-e, amikor újdonsült ismerőseik nem tudják megkülönböztetni őket. A válaszuk: Igen!!!

J > Jarnette:  A lányok édesanyja, születésük előtt balett-tanárként dolgozott.

K > Királyok:  Amikor  Ketten a slamasztikábant forgatták Londonban, ellátogattak a westminsteri apátságba, ahol a legtöbb angol királyt és királynőt megkoronázták. "Csodálatos történelmi helyszín!"- lelkendezett Mary-Kate.

L > Limuzin:  Az ikreket többnyire csak a díjkiosztó gálákra, filmbemutatókra viszik limuzinnal, a hétköznapokon mindketten jobban szeretnek a saját autójukkal járni.

M > Michelle:  Mary-Kate és Ashley első szerepe a Bír-Lakban.

N > Nyolc:  Mary-Kate szerencseszáma.

O > Óceán:  Az ikrek imádják a nyílt vizet, mindketten ügyesen szörföznek, hiszen egy profi versenyző tanította őket.

P > Póni:  Mary-Kate nagyon szereti a lovassportokat, neki is van egy telivérje és egy aprócska pónilova.

R > Rágógumi:  Mary-Kate gyenge pontja! "Akár négyet is képes vagyok bevenni a számba! Hát igen, senki sem tökéletes!"

S > Szabadság:  Mindketten boldogan vágtak neki a New York-i életnek, hiszen most érezhették először igazán felnőttnek és szabadnak magukat.

T > Trenchcoat twins, magyarul balonkabát ikrek:  Gyakran így nevezi őket a sajtó.

V > Vince:  A ne szólj szánkat Ausztráliában forgatták, és egy kenguru, Vince is szerepelt a filmben. Az állat annyira barátságos volt az ikrekkel, hogy a végén haza akarták őt vinni.

X > Xmas, azaz karácsony:  Mary-Kate, ha csak teheti, édesapjával tart, és együtt választják ki a karácsonyfát, melyet aztán a család közösen díszít fel.

Y > Yoga, vagyis jóga:  Mindketten gyakorolják, és úgy tartják: ez a legkönnyebb módja annak, hogy fittek maradjanak.

Z > Z z z z z z z z z z:  Ashley szeret tévét nézni elalvás előtt, és gyakran el is szunyókál közben.

Forrás: Kiss Krisztina: Olsen titok 2