Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvek

2008.09.29

Ashley és Mary-Kate kiadtak egy 16 leszek... című sorozatot. 12 részből áll, de a lányok terveznek még néhány részt. Ezek várhatólag idén jelennek meg.

 

Nagyon jó könyvek! Mindenkinek ajánljuk!

 

1. 16 leszek: Az első előtti csók

Kép Mary-Kate és Ashley, a híres ikerpár életét teljesen felforgatja,hogy közeledik a tizenhatodik születésnapjuk, és meg kell szervezniük a szülinapi bulijukat. Rengeteg kérdés merül fel, amire választ kell találniuk. Milyen legyen a megfelelő ruha? Mi lenne a tökéletes helyszín? Hívjanak fiúkat is, vagy jobban szórakoznak csak lányokkal? És főleg: ki lesz az ideális partner a bulin? A nehézségeket még csak tetézi, hogy felbukkan a Nagy Ő - de csak az egyik lány számára. Vagy mégsem? A szeleburdi ikerpár persze a végén a maga módján megpróbál megoldást találni minden problémára.

 

 

 

 

2. 16 leszek: Vágyak és álmok

Kép

Mary-Kate és Ashley tovább folytatja a készülődést a tizenhatodik szülinapi bulijára. A legnagyobb kérdés: hívjanak-e fiúkat? És ha igen, eljönnek-e egyáltalán? Legalábbis az az egy fiú, aki egy félreértés miatt nemrégen szakított az ikerpár egyik tagjával. De még ha el is jönne, kérdéses, hogy hová tudják meghívni. Ugyanis úgy tűnik, a legkitartóbb kereséssel sem lehet rábukkanni a megfelelő helyszínre egy - szintén félreértés miatt - óriásira bővült vendégkör számára. A lányoknak további izgalmakat okoz a küszöbönálló autóvezetés-vizsgájuk is. De persze a végén minden megoldódik, és eljön az ikrek életének legszebb napja - az a bizonyos tizenhatodik szülinap.

 

 

 

 

3. 16 leszek: A tökéletes nyár

Kép Mary-Kate és Ashley egyik nagy álma teljesül, amikor lehetőségük nyílik meglátogatni a híres zenefesztivált, ráadásul egy egész hónapot dolgozhatnak ott nyári munkában. Bár Mary-Kate fájó szívvel hagyja itthon barátját,  Jake-et, úgy tűnik, hamar megvigasztalódik, mégpedig nagy kedvence, Gavin Michaels, a jóképű popsztár kitüntető érdeklődése miatt. Ashleynek sem indul  zökkenőmentesen a nyári kaland, de hamarosan egyre gyengébb érzések fogják el diákmunkatársa, a gitáros Brian iránt, és nem is viszonzatlanul. A hónap végére pedig eldől, kinek lehet hinni, és mennyire...

 

 

 

 

 

 

4. 16 leszek: Kalandra fel!

Kép Folytatódik Mary-Kate és Ashley Olsen különleges nyara: ezúttal egy filmforgatás főszereplői lesznek. Miközben végigkövetjük a filmbeli ikrek kalandjait, akik a téli olimpiára próbálnak eljutni sok-sok nehézség közepette, addig bepillanthatunk a kulisszák mögé is, ahol a valódi ikrek mulatságos története bontakozik ki. Mary-Kate barátságot köt, Ashley szerelmes lesz, és egyikük sem nézi jó szemmel a testvére választottját. De vajon melyikük választott jól?


 

 

 

 


5. 16 leszek: Mi vagyunk a sztárok

Kép

Megkezdődött az iskola, és Mary-Kate és Ashley Olsen  újabb kalandok elé néznek. Mary-Kate szeretné megkapni a főszerepet a suli színjátszó körének Grease előadásán, amelynek kezdetben még a léte is kockán forog. Hála Mary-Kate erőfeszítéseinek, az előadás megmenthető, de váratlan fordulatként egy vetélytárs lép fel a főszerepért vívott küzdelemben... Ashley pedig boldogan találkozik újra voltszerelmével, Briannel, és mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerre vigye a fiú együttesét. Ezért a célért még a legreménytelenebb akciókba is belevág, egészen addig, míg ígéretesen folytatódni látszó kapcsolatukat beárnyékolja egy véletlenül kihallgatott telefonbeszélgetés...

 

 


6. 16 leszek: A barátnőm barátja

Kép

Mary-Kate és Ashley azt gyanítják, a barátnőjük rejteget előlük valamit. Ezért nyomozásba fognak, és ki is derítik a rejtélyt: Lauren jár valakivel! De vajon miért olyan nagy titok a fiú kiléte? a válasz Ashleyt lepi meg a legjobban, aki egészen különösen viselkedik a kialakuló helyzetben... Mary-Kate pedig gyakorlatilag mindent magára vállal a Grease színdarab szervezési munkáiból, annyira szeretné megmenteni az előadást, úgy tűnik, a körülmények ellene esküsznek. Ez természetesen rengeteg idejét elveszi, Jake-kel, a barátjával sem tud találkozni, s ezzel kockára teszi a kapcsolatukat. Kérdés, hogy megéri-e, sikerre tudja-e vinni a darabot?

 

 

 

 7. 16 leszek: Várom a párom

KépMary-Kate Olsen újabb kihívással néz szembe: ő fogja szerkeszteni az iskolai honlapot. A vezető tanárnő elégedetten olvassa cikkeit, a másik honlapszerkesztő lány is barátsággal fordul felé... amíg ki nem derül, talán nem is annyira érdek nélküli ez a barátság. Közben Ashley is új elfolaltságot talál magának: hogy kedvenc kávézója bezárását megakadályozza, társkereső füzeteket helyez el a helyiségben, hogy fellendítse a forgalmat. Sok fiatalt sikerül összehoznia egymással, akad azonban egy magát Mysteriónak nevező rejtélyes fiú, akivel nem boldogul... vagy nagyon is kézenfekvő a megoldás?

 

 

 

 

8. 16 leszek: Megzavart szívek

Kép Ashley nem is sejti, milyen veszélyes játékba kezdett: megpróbál összehozni két, az átlagostól igen eltérő embert, csak hogy bebizonyítsa, milyen zseniálisak a randiszervező képességei. Kezdetben úgy tűnik, a két "csodabogár" egymásnak lett teremtve, de egyszer csak nem várt problémák merülnek fel...Mar-Kate pedig eldönti, felhagy a szétszórtsággal, ezentúl szigorúan kézben tartja az életét, és mindent képes lesz majd irányítani. Ezért még egy családi ünnepség megszervezését is magára vállalja, ami emiatt kis híján katasztrófába torkollik.

                                          

 

 

 


 
9. 16 leszek: Nem mind arany

KépÚgy tűnik, Mary-Kate számára csodálatos új lehetőségek nyílnak: egy világhíres színésznővel és a lányával utazhat el megnézni egy filmfotgatást, ami nagyon elbűvöli, a jóképű rendezőpalántáról nem is beszélve. A sok izgalmas tapasztalat alaposan meg is változtatja, a barátaise ismernek, amikor visszatér. Pedig szükségük lenne a régi Mary-Kate-re, mert Ashley is nagy fába vágja a fejszéjét: elvállalja egy előadás megrendezését. Na jó, ez csak egy oviselőadás. És csak a Hófehérke. A két lánynak mégis sikerül teljesen kölünbözően felfogni a darabot, és ebből hamarosan parázs viták születnek...

 

 

 

 

10. 16 leszek: Tartsd meg a titkom!

KépFurcsa jelenség üti fel a fejét Mary-Kate és Ashley iskolájában: egyik napról a másikra rosszindulatú pletykák kezdenek terjedni, barátságok szakadnak meg, szerelmek bomlanak fel. Hamar kiderül, hogy mindennek a hátterében egy titokzatos weblap áll, amely kritikákat és rágalmakat áraszt mindenkire. Ráadásul azt a látszatot kelti, hogy Ashley kezdeményezi ezeket az ellenséges megjegyzéseket. De a lányok rögtön összefognak a barátokkal, és elhatározzák: véget vetnek a lelketlen pletykaáradatnak, és visszaszerzik Ashley megtépázott hírnevét!

 

 

 

 

11. 16 leszek: Apró kis hazugságok

KépNagy esemény tartja izgalomban Mary-Kate és Ashley életét: legkedvesebb unokatestvérük, Jeanine férjhez megy, és ők lesznek a koszorúslányok! Ez persze rögtön felvet egy problémát: kivel menjenek a jeles eseményre? Mary-Kate, hogy egy kellemetlen partnert kikerüljön, kitalál magának egy képzelt barátot, mindenféle érdekes tulajdonsággal. Ez az apró kis hazugsága aztán olyan eseménylavinát indít el, amely magával rántja a környezetében élőket, beleértve Ashleyt is, aki kétségbeesetten próbálja menteni a menthetőt. Kérdés, hogy hány apró kis hazugság fogja még összekutyulni az életüket?

 

 

 

12. 16 leszek: Álom vakáció

Kép Mary-Kate és Ashley csodálatos téli vakációt töltenek a síparadicsomban, Snowbeamben. Az első hír, amit megtudnak, hogy egy valódi herceg is éppen ott tölti a téli szünetet! Csak az a kérdés, vajon ki lehet, ugyanis senki nem ismeri az arcát. A két lány nagy izgalommal fog a rejtély kinyomozásába, amit kissé nehezít, hogy Ashley szívességből elvállalja öt kisgyerek felügyeletét, és ez minden idejét és energiáját felemészti. Mary-Kate közben egy rendkívül helyes fiút is meg szeretne ismerni, és egészen különös módját választja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. A történet végén természetesen kielégül a lányok kíváncsisága, és váratlanul, óriási meglepetést okozva kiderül, ki is az a titokzatos herceg!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kviki95@freemail.hu

(Viki, 2012.07.14 13:44)

Szia! Azt szeretném megtudni, hogy van-e már 13.kötet, ugyanis neten alig lehet találni róla vmit?!.