Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiss Krisztina könyvei

2009.11.04

Kiss Krisztina is kiadott kettő Olsen ikrekkel foglalkozó könyvet. Leírja bennük a lányok életét, terveit. Elmeséli, hogy a két kilenc hónapos ikerlányból, hogy lett ekkora sztár...

Az Olsen titok

http://www.animakonyv.hu/showimage.php?LOID=71178337&SIZE=large

Az Olsen-titok megpróbálja fellebbenteni a fátylat a világ leghíresebb és leggazdagabb tinédzsereiről és sikerük titkáról. Ebben a gazdagon illusztrált kötetben szinte az összes információ megtalálható az Olsen-ikrek pályafutásáról, az őket övező pletykákról, karrierjük minden fontos részletéről. Rajongóik olvashatnak a filmjeikről, hanglemezeikről, családjukról, kapcsolataikról, megtudhatják, hogy hogyan voltak képesek folytatni tanulmányaikat rengeteg elfoglaltságuk mellett, hogyan tudták veszteségek nélkül átvészelni a 2004-es évet, amikor Mary-Kate bejelentette, anorexiás. Arra is fény derül, hogy imidzsükből hogyan vált több tízmillió dolláros forgalmat bonyolító médiabirodalom.

Érdeklődőknek tanulságos és érdekes olvasmány, rajongóknak pedig kötelező, minden részletre kiterjedő alapmű.

Kiss Krisztina generációjának egyik legtermékenyebb újságírója, szinte az összes vezető zenei és sztárújságírással foglalkozó magazinban és folyóiratban publikált már. Pályáját a zene.net internetes zenei portál szerkesztőjeként kezdte, majd zenei újságíróként tevékenykedett, ami mellett több magyar zenekar média menedzselését is végezte. Az Olsen ikrekkel több éve, munkája kapcsán került először kapcsolatba,azóta rengeteg cikkel számolt be a hazai rajongóknak életükről különböző újságok hasábjain.

 

Az Olsen-titok 2.

http://neon.hu/wp-content/uploads/2009/06/olsen-borito.jpg

 

A jelenleg elérhető legalaposabb és minden részletre kiterjedő könyv arról a sikerről, amit egyszerűen csak Olsen-jelenségnek hívnak szerte a világon. Egy ikerpár igazi és tanulságos története, akik elképesztő akarattal, szorgalommal és sok-sok lemondással olyan magasságokba jutottak el, amiről nemcsak a hétköznapi emberek, de bizony jó néhány "sztárocska" is csak álmodozik. Kik ők, honnan jöttek és hogyan lettek a világ egyik legnépszerűbb sztárjai több millió fiatal számára? A gazdagon illusztrált könyv második, bővített kiadása még alaposabban, még részletesebben mutatja be az ikrek fantasztikus pályáját, feltárja a siker mögött húzódó titkokat, és egyúttal kísérletet is tesz arra, hogy megválaszolja azokat a kérdéseket, amelyek az Olsen-jelenséget övezik.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.