Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú Lucas Till-lel, a Hannah Montana szépfiújával!

2009.08.27

Rocker vagy szépfiú?

Los Angelesben értük utol telefonon a Hannah Montana hősszerelmesét, aki csak  BRAVO-nak árulta el milyen srác is valójában. Figyeljetek, csajok: lehet, hogy meg fogtok lepődni!

 http://teenhollywood411.files.wordpress.com/2009/08/afplivetwo831297-us-cinema-hannh-mo-lucas-till.jpg

"Ha lesz rá lehetőségem, még visszatérek a Hannah Montanába!"

Régebben csak ijesztő filmekben szerepeltél. Miért válottál a Hannah Montana kedvéért?

Nem tudom, jó ötletnek tűnt. Tetszett Travis Brody szerepe, és az ügynököm egy kicsit rá is beszélt. :) Azóta sem bántam meg, szerintem nagyon jó döntés volt.

Akkor visszatérsz még Hannah pasijaként a sorozatban?

Amennyiben lesz rá lehetőségem, biztosan. nagyon jó lenne, mert tetszik Travis szerepe.

Egy szépfiút alakítottál, pedig úgy hallottuk, igazi rocker vagy!

Igen, ez igaz! imádom a Rammsteint és a System of a Down-t. Bírom a keményebb zenéket is, de igazából meghallgatok mindent, ami jó.

Sosem gondoltál arra, hogy rockbandát alapíts?

Dehogynem! Viszont nagyon hamar kiderült, hogy nincs tehetségem a zenéhez! :) Kész katasztrófa vagyok. Pedig megpróbáltam.

Na, csak nem valami sulis zenekarban?

Nem, a Hannah Montana mozifilm forgatása kedvéért elkezdtem gitározni tanulni. Szegény tanáromnak nem volt egyszerű dolga: képtelen voltam a fejlődésre. Beláttam, hogy nekem ez nem megy. amúgy egy kicsit fájt is, hogy nem tanultam meg gitározni, mert amikor a film fogatásán mindenki együtt játszott egy country-dalt, akkor nagyon szerettem volna én is beszállni. Azért is hallgatom az előbb említett zenekarokat, mert ha hallom a durva megoldásokat, az nekem valahol olyan, mintha én játszanám.Imádom, ha robbannak a hangfalak! :)

Úgy tűnik, semmi közös sincs benned és Travis Brodyban.

Ó, dehogy nincs! Gyakorlatilag majdnem mindenben hasonlítunk. Én is imádom a természetet, és simán el tudnám képzelni, hogy egyszer egy farmon éljek. Amikor olvastam a forgatókönyvet, az fogott meg először, hogy a történet vidéken játszódik, egy farmon. Gondoltam, legalább most kiélhetem titkos vágyaimat!

És mi a helyzet a lovaglással?  Tényleg nem tudtál lovagolni a forgatás előtt?

Sosem próbáltam korábban. Szerencsére jó tanárom és hihetetlenül jó lovam volt. Büszkén állíthatom, hogy egyszer sem estem le róla!

Térjünk vissza a filmezéshez! A következő mozidban, a The Spy Next Door-ban újra Billy Ray Cyrusszal ogsz játszani. ez csak a véletlen műve?

Igen, teljesen! Az a durva, hogy fogalmam sem volt, ki játszik még a filmben, és a castingon is elkerültük egymást. Amikor viszont kiderült, nagy volt a röhögés.

Kikkel szeretnél még együtt dolgozni a jövőben? Van kívánságlistád?

Van, és elég hosszú: Johhny Depp, Christian Bale, Matt Damon... De igazából bárkivel szívesen játszanék, aki az Ocean's Elevenben is szerepelt. Örömmel szerepelnék majd egy Ocean's 14-ben. Már ha lesz egyáltalán. Remélem, igen, és  benne leszek én is! :)

http://www3.pictures.gi.zimbio.com/MTV+TRL+Presents+Taylor+Swift+Cast+Get+Smart+EmmSiQ7kjzsl.jpg

Lucas Till Taylor Swifttel jár?

A szöszi Taylor nemrég forgatta le legújabb videóját, a You Belong With Me-t, ahol Lucas az énekesnő szerelmét játssza. Szemtanúk szerint azonban nem csak a kamerák előtt dúl a love. "Kézenfogva sétáltak, úgy viselkedtek, mint egy pár. Tutira randiztak!" - árulkodott egy bennfentes. Jól mutatnak együtt, az tuti!