Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legfontosabb, hogy önmagunkat adjuk...

2009.02.09

Hogyan változik a divatkollekciótok az évek múlásával?

Ashley: A divat megengedi, sőt, megköveteli, hogy kreatívan gondolkodjunk. Úgy érzem, a marykateandashley velünk együtt változik. Inspirál minden, ami velünk történik, az utazásaink, találkozások más divattervezőkkel, vagy akár egy-egy olyan darab, amit a vásárlásaink során találunk, és beindítja  a fantáziánkat. Ezeket megpróbáljuk a saját kollekciónk részeivé tenni, és így alakul a stílusunk.

Mary-Kate: Én magam nem igazán követem a nagy trendeket, de feltétlenül odafigyelek rájuk.

Ash: Én pedig szeretem a klasszikusokat vegyíteni a modern elemekkel.

 

Ki a kedvenc tervezőtök?

Ash: Rám olyan divatguruk vannak hatással, mint Commes des Garcons, Zac Posen vagy Marni, de rajtuk kívül még sokan vannak, akiket kedvelek.

M-K: Nálam a topban van az Imitation of Christ és Christian Louboutin, de szeretek felfedezni magamnak új dizájnereket, akikről úgy gondolom, tehetségesek, és a siker küszöbén állnak.

 

Milyen érzés egy olyan óriási vállalatot irányítani, mint a Dualstar?

M-K: Számomra még mindig furcsa, hogy a cégünket "óriási vállalatként" emlegetik. Annyira benne vagyok, hogy képtelen vagyok kívülállóként, objektíven tekinteni rá. Nagy kihívás és kemény munka, az biztos, de minden percét élvezzük, és ez a lényeg.

Ash: Mary-Kate-tel együtt szerencsések vagyunk, hogy egy fantasztikus csapattal dolgozhatunk. Mindannyian lelkesek, elhivatottak, és mindent megtesznek, hogy segítsenek minket az álmaink valóra váltásában. A legfontosabb, hogy adjuk önmagunkat, és összpontosítsunk a céljaink elérésére.

A New York-i bújócska óta nem forgattak közös filmet...

M-K: Én több apróbb szerepet is kaptam, például a Factory Girl-ben, amely Andy Warholról és múzsájáról, Edie Sedgwickről szólt. Hihetetlenül élveztem a közös munkát a rendezővel, George Hickenlooperrel, valamint Sienna Millerrel és Guy Pearce-szel. Nagyszerű élmény volt a forgatás!

Ha most elkezdhetnétek egy saját filmet készíteni, és a költségvetésbe bármi beleférne, kikből állna a stáb, és kik lennének azok a színészek, akiknek a főbb szerepeket adnátok?

Ash: Én rajongok Tim Burtonért, nagyon szeretnék egyszer vele forgatni! Hihetelenül különleges a látásmódja, az, ahogy a filmjei képi világát megkomponálja! Ha vígjátékról lenne szó, biztos, hogy Tom Shadyacet választanám, drámaibb mozihoz pedig Steven Spielberget, Ron Howardot vagy Wes Andersont próbálnám megnyerni.

M-K: Nekem az utóbbi időben a kisebb költségvetésű, független filmek és filmesek jöttek be, és szeretnék ebbe az irányba mozdulni. Az én kívánságlistámon olyan művészek szerepelnének, mint Cameron Crowe, Johnny Depp és Wes Anderson.

Ezentúl tényleg önállóan építitek a karriereteket?

Ash: Ha a színészetre gondolsz, akkor igen. Komolyan fontolóra vesszünk minden egyes ajánlatot, rengeteg forgatókönyvet olvasunk el, tehetséges rendezőkkel és producerekkel tárgyalunk, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk, és hogy a választásunk olyan filmre essen, ami tökéletesen illik hozzánk. Az biztos, hogy Mary-Kate-tel továbbra is együtt vezetjük a Dualstart, És sok-sok izgalmas tervünk van! Csak legyetek türelmesek, és figyeljetek!

Ritkán beszéltek a magánéletetekről, most mégis jöjjön egy intimebb kérdés! Milyen az ideális pasi?

Ash: Hűséges, motivált és jó a humorérzéke!

M-K: Én is azokba a srácokba szoktam belezúgni, akik megnevettetnek! Ja, és akiknek akcentusuk van, előnyt élveznek nálam!

Rendkívül elfoglaltak vagytok, de mégis biztos, hogy akad egy kis időtök a kikapcsolódásra is! Mivel töltitek a szabadidőtöket?

Ash: A nagy, posh partik helyett inkább meghívom a barátaimat magamhoz, barbecue-zunk, beszélgetünk. Szeretem a pilatest, imádom a masszázst, sokat olvasok - többek között forgatókönyveket - és a lehető legtöbb időt töltöm a családommal.

M-K: Én jógázom, sétálgatok a tengerparton, mozizni megyek a barátaimmal vagy megnézek egy-egy múzeumi kiállítást. A fotózás is érdekel.

Mi a legfontosabb dolog, amit az elmúlt néhány évben tanultatok?

M-K: Hogy legyünk önmagunk, és ne próbáljunk meg szerepeket játszani a való életben! Attól vagyunk mások, mint a többiek, ha nem félünk a tudomásukra hozni az érzelmeinket, kifejezésre juttatni a saját gondolatainkat.

Ash: Képtelenség olyat tenni, ami mindenkinek egyformán elnyeri a tetszését. Élj őszintén, és hozz olyan döntéseket, amelyek boldoggá tesznek, a többi jön magától.