Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley bezavar Zac és Vanessa kapcsolatába?

2009.04.20

VANESSA ASHLEY KARJAIBAN - BARÁTJA ZAC PEDIG CSALÓDOTTAN FÉLREHÚZÓDIK. VAJON ASHLEY ELVÁLASZTJA AZ ÁLOMPÁR KÉT TAGJÁT?

 

 

 

Kép

 

A harmadik kerék a biciklin: Vanessa és Ashley kéz a kézben, nevetnek, jól érzik magukat, Zac pedig egyedül ücsörög és unatkozik.

 

Kép

Kép

Kép

Kép

 

 

Kép

 

 

Kép

Kép

Kép

 

Kép

 

 

  Fogják egymás kezét, együtt mennek vásárolni, sokat nevetnek és pletykálkodnak. Vanessa Hudgens (20) és legjobb barátnője, Ashley Tisdale (23) minden titkot megosztanak egymással, és minden szabad percüket együtt töltik. Amikor promóciós turnén vannak, közös szobában alaszanak, miközben Vanessa barátja, Zac Efron (21) egyedül marad. A két lányt olyan szoros kapcsolat fűzi össze, hogy nincs, ami közéjük férkőzhetne - még Zac sem.

  Egy fiúnak semmi esélye a lánybarátsággal szemben, ezt most a srácnak is meg kell tapasztalnia. A helyzet már akkor sok feszültséget okozott közte és Vanessa között, amikor a HSM csapat Európában járt népszerűsíteni a filmet. Öt héttel később Ausztráliában az álompár ismét összezördülhetett: egy sydneyi hajókiránduláson Vanessa és Ashley el sem mozdult egymás mellől, Zacről szinte tudomást sem vettek. Ő félrehúzódva ült a fedélzet egyik sarkában, mintha senkihez sem tartozna.

  Ami különösen furcsa: néhány héttel korábban Ashley kikezdett Zackel, a srác azonban elutasítóan viselkedett, mert hű akart maradni Vanessához. Mikor Ashley rájött, hogy nincs esélye Zacnél, megpróbált minél közelebb kerülni a lányhoz. Igyekezett kettejük közé férkőzni, és kihasználni minden pillanatot, hogy elválassza őket egymástól. Többen arról pletykálnak, hogy csak bosszút akar állni Vanessán, amiért elhalászta az orra elől álmai pasiját. Ezt nem nehéz elhinni, hiszen Ashley magabiztos, rafinált lány, aki pontosan tudja, mit akar; Vanessa ezzel szemben bátortalan, befolyásolható, labilis alkat, aki talán észre sem veszi, mi motiválja állítólagos legjobb barátnőjét.

   Zac viszont annál inkább átlát a szitán, és egyformán dühös mindkét lányra. Egyik nagy veszekedésük során azt is a barátnője fejéhez vágta: "Válassz: vagy ő, vagy én!" Az érzékeny Vanessa ettől teljesen kiborult, és vigasztalást keresett, természetesen Ashleynél. Egy pont oda! Ash pedig élvezi a lelki támogató szerepét, éppen erre pályázott.

   A szerelmi háromszögben a játszma tovább folytatódik, de az irányító szerep egyértelműen Ashleyé. Lehet, hogy Zacnek rövid időn belül elege lesz az egészből, és otthagyja a lányokat? Vagy Vanessa fog eltávolodni Ashleytől, hogy meg tudja tartani a fiút? vagy esetleg Ashley győzedelmeskedik, mert azok ketten szakítanak, így ismét szabaddá válik az út Zac meghódítása felé?

 

 

Párnacsata a szállodában: a lányok remekül szórakoznak a közös szobájukban, miközben Zac egyedül alszik egy másikban

 

Kép

 

Kép

 

 

Kép

 

 

Kép

Kép

 

 

A legjobb barátnő vagy a szerelem

 Melyik a fontosabb?

 

A legtöbb tinilány számára a legjobb barátnő az, akiben feltétlenül megbízik. Együtt lehet sírni és nevetni, minden titkot meg lehet osztani vele. Biztonságot és szeretetet ad, olyan, mint egy igazi kedves.

És vajon mindezt fel kell adni egy fiú kedvéért? Persze, aki szerelmes, a hetedik mennyországban érzi magát, és nem lát tisztán. De mi van akkor, ha a kapcsolat nem tökéletes, ha a fiú félrelép vagy szakít? Ki lesz az, akinek a vállán el lehet sírni a bánatot? Természetesen a legjobb barátnő.

A fiúk jönnek és mennek, a legjobb barátnő marad! Így aztán a szerelmi háromszögben, amikor rosszra fordul a helyzet, a lányok többsége végül a barátnőjét választja. Azaz feláldozza a szerelmet a barátságért.

 

 Forrás: POPCORN 2009/03