Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatcsere

2008.03.09

Emma (Ashley Olsen) és Sam Stanton (Mary-Kate Olsen) apja, Jerry Stanton, a Football Liga egyik csapata, a  Hurrikánok edzője.Jerry csapata eddig mindig megnyerte a bajnokságot. Lezárult egy korszak,mert most lányok is kerültek a csapatokba. A válogatáson ott volt Emma és Sam is.Sam ügyes volt a sportokban, ezért úgy tűnt, hogy a Hurrikánok számára még sincs minden veszve.Először Jerry (Eric Lutes)  Emmát választotta (Emma nem volt ügyes a sportokban).Minden úgy tűnt, hogy Sam is az apjához kerül,  amikor az egyik edző  pár perces késésel beesett az első forduló végére. Sam-et választotta.                                                                                                       Elkezdőttek az edzések. Samék az  edzéseken pizzát kaptak (ami kevésbé tetszett  neki),  Emmából meg nem lett jobb focizó,ezért  elhatározták, hogy csapatot cserélnek. Az egész jól ment addig,amíg a lányok anyja egyszer elkísérte Emmát az edzésre. Eddig tartott a csere, és eddig vezettek a Hurrikánok is. Ugyanis a csapattól elvették a győzelmeket.ezután a lányok a megfelelő csapathoz jártak edzésre.Sam egyik fociedzésén megjelent az anyja, hogy ő is edző.
 Egyik délután Sam megkérte Emmát, hogy  álljon be a kapuba. Emma kivédte Sam összes lövését.
 Eljött a döntő napja Sam csapata az Ölyvek mérkőztek meg Emmáékkal. Döntetlen volt az állás. Egyszer a kapus a vállára esett, ezért a Hurrikánoknak nem volt kapusuk. Sam Jerrynek Emmát javasolta, hogy álljon be a kapuba.
 Jöttek az utolsó másodpercek. Sam ment a labdával, és Emma kivédte. A végeredmény döntetlen lett.

Képek:

 

 

Kép

Kép

Kép

Kép

 

 

 

Kép

 

Kép

 

 

 

Kép

Kép

 

 

Kép

 

Kép

 

 Ebben a filmben előfordulnak kisebb,  alig  észrevehető bakik. De van  egy  olyan amit még első megnézésre is észre lehet venni.

 Amikor a film elején Jerry  a talicskázáshoz Sam-et  választja, Emma odamegy az anyjához, és ezt mondja: "Nem leszek benne apa csapatában" de azt akkor még nem tudhatta, hogy a csapatokban lányok is lesznek, mert  este beszélték meg.