Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus titkai

2009.08.04

Tudjátok, miért...

 

Kép ...neveztek el rólam turmixot?

 

Októberben a papám meghívott az egyik hollywoodi tejbárba,a főnök pedig kitalálta, hogy mixeljek magamnak valamit kedvem szerint. Úgy is lett: a legfinomabb hozzávalókból vaníliás turmixot kevertem. A papám megkóstolta, és nagyon ízlett neki. Az üzletben azóta az étlapon szerepel, mint "Miley turmixa"!

 

 

...hiszek a csodákban?

 

Amikor éjszakánként a dalaimon dolgozom, gyakran elalszom közben. És amikor másnap reggel felébredek, a dalt csodák csodájára készen találom!

 

 

...csatolom be magam mindig a kocsiban?

 

Amerikában minden apró hiba komoly következménnyel járhat. A Mindenből a legjobbat című filmemben van egy autós jelenet, ahol nem csatoltam be a biztonsági övet. Azonnal elterjedt, hogy nem    vagyok jó példakép.

Természetesen ez többször nem fordulhat elő velem!

 

 

...nem szeretek öltözködni?

 

Persze, csinosan öltözni jó dolog, de amikor ez kötelességgé válik, akkor már nem olyan szórakoztató.

Egy valamit elhihettek nekem:

Legszívesebben mindennap a kedvenc farmeremben és egy sima pólóban mászkálnék!

Jól néz ki, és nagyon kényelmes.

 

 

...szeretem a Prvcy márkát?

 

A kedvenc márkáim a J Brand, a Prada és az olyan tervezők munkái, mint Michael Kors vagy Alberta Ferretti, de szívesen hordok Prvcy Premium ruhákat is (az elnevezés a Privacy rövidítése). Ők a bevételük 10 százalékát a mellrák kutatására fordítják. Szerintem ez nagyszerű dolog.

 

 

...gyűlölöm a kígyókat?

 

Egyik este kinyitottam az ágyneműtartót, és majdnem elájultam az ijesgégtől: egy kigyó volt benne! Sikítozni kezdtem, mire bejött a testvérem, és nevetésben tört ki. Mint kiderült, a kígyó fából van, és ő tette oda.

 

 

...keresek olyan fiút, akivel ingyen telefonálhatok?

 

Mivel mindig nagyon sokat beszélek, az anyukám arra gondolt, kereshetnék magamnak egy srácot, akivel nem kerül semmibe a telefonálás.

 

 

...szeretnék olyan melleket, mint Katy Perryé?

 

Mert egyszerűen tökéletesnek találom: nem túl nagy, nem túl kicsi, pont jó! Ezt meg is mondtam neki személyesen. Először nagyon meglepődött, aztán mind a ketten nevetésben törtünk ki.

 

 

...fagyott le egy szerver miattam?

 

A dologban az a fotósorozat volt a ludas, amely a Vanity fair számára készült 2008 áprilisában. Hagytam, hogy szexisen állítsanak be, csak egy topot viseltem vagy egy kendőbe burkolóztam. A képek egész jók lettek, annak is köszönhetően, hogy a papám végig jelen volt, és odafigyelt rá, nehogy túlzásokba essünk. Amint a fotók felkerültek a lap weboldalára, felröppent a hír: Miley-ról meztelen képek készültek! Rövid időn belül több mint 4 millió látogató kattintott a szóban forgó oldalra, és ettől a szerver egyszerűen csődöt mondott. Kínos, mi? kérdés, hogy én voltam-e ah hibás, vagy a kívácsi olvasók...

 

http://www.sugarslam.com/wp-content/uploads/2008/11/hannah-6.jpghttp://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=5555658http://lh4.ggpht.com/_Gr_P8UwK2CI/SWjlJPYgqmE/AAAAAAAAANI/Jwza0zD5YWk/s160-c/HannahMontana3Photoshoot.jpg


Nagyon csinos:

Miley (16) igazi nőies ruhában.

Bár ő azt állítja:

" Pólóban és farmerban

érzem magam a legjobban!"